Velkommen til HJEMME HOS

Jakobs Boligcenter

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Møbelforretning med møbler til alle dine behov

​HJEMME HOS Jakobs Boligcenter er en førende møbelforretning med et bredt udvalg af møbler. Vi fører hele spektret af møbler fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf flere danske.

Kom til Rødekro og bliv inspireret

Vi er en møbelforretning, hvor du møder stor erfaring med boligindretning, og hvor vi følger nøje med i udviklingen.

HJEMME HOS Jakobs Boligindretning ligger i Rødekro nær Aabenraa og Løjtland, tæt ved motorvejsafkørsel 70, så det er nemt at komme hertil både fra Haderslev og Padborg/Tinglev. Kom og bliv inspireret HJEMME HOS Jakobs Boligcenter. Vi præsenterer møbler og senge i gode og hyggelige omgivelser, så du får indtryk af det bedste og nyeste inden for møblering og boligindretning. Du er også velkommen til at se udvalget her på siden eller ringe på tlf. 74 66 26 66.

​Borde, stole, sofaer og senge i vores møbelforretning

Det er vigtigt for os, at du får møbler, der passer hjemme hos dig og præcis til dine behov, din personlighed og dit hjem.  Medarbejderne HJEMME HOS Jakobs Boligcenter er veluddannede og lægger stor vægt på den personlige service. Det gør det nemmere at opfylde dine ønsker og dit behov for nye møbler, så du får den rigtige indretning hjemme hos dig.

​Du finder blandt andet bordestolesofaer og senge i vores møbelforretning. Vores brede og dybe udvalg gør desuden at du altid kan finde et godt tilbud. 

Markedets bedste priser og service

HJEMME HOS Jakobs Boligcenter er en del af HJEMME HOS, et kædesamarbejde mellem møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Det betyder også, at vi kan sælge møbler til markedets bedste priser. Samtidig leverer vi udvidet service i form af levering og opstilling af dine nye møbler. Vi kører først, når du er tilfreds, og varen er godkendt. Og du får en betryggende garanti og 30 dages ombytningsret.

Få mere information om vores møbler

​Ønsker du at vide mere om vores HJEMME HOS Jakobs Boligcenter eller om de møbler vi forhandler, kan du kontakte os på telefon 74 66 26 66 eller på torben@sofahuset.dk.

 

HJEMME HOS Jakobs Boligcenter
Brunde Vest 1
6230 Rødekro

Tlf. 74 66 26 66

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image